Tjänster

Vi på Hallstahammars Budbil erbjuder:


Transport inom Sverige, EU och ESS-länderna!

Säker Transport av Styckegods!

Expresskörning dygnet runt, årets alla dagar!

Snabbt Lokalbud!

Pallkörning för företag!

Omlastnings-möjligheter!

FÖRETAG

Vi erbjuder en lönsam transportlösning för ert företag.
Med oss kan ni boka flera olika transportalternativ:  Expressleveranser, Lokalbud, omlastningsmöjligheter m.m. Förboka gärna din transport så kan vi erbjuda ett bättre pris på transporten.

Vi är det rätta valet för ditt företag, med oss kan du alltid känna dig trygg!

Har ditt företag fasta transportrutter, eller kommer att ha det, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi hjälper till med en lönsam transportlösning för ditt företag.

Nu erbjuder vi även en kostnadsfri kundundersökning för företag som vill se om det finns någon möjlighet för att sänka sina transportkostnader.

Se våra konkurrenskraftiga priser och hör gärna av er till oss så ska vi göra allt för att hjälpa ert företag.

PRISER

PRIVATPERSONER

Vi erbjuder hämtning och lämning av gods från valfri plats till en annan. Det kan t.ex. vara vitvaror eller bohag från butik eller bostad. Vi hjälper självklart till med att bära in godsen vid behov.

Vi hjälper till med det mesta transportlösningarna, allt för att göra våra kunders vardag lite lättare. Att anlita oss är mer än bara enkelt och prisvärt, det är även en trygghet då vi alltid anpassar oss efter våra kunders behov.

Se gärna våra konkurrenskraftiga priser och hör gärna av er till oss så ska vi göra allt för att hjälpa er med era transporter.

PRISER